Cháo Ếch – Ếch Thố (Frog Porridge)

158.000 

Thịt Ếch tươi ngọt chắc nịch, ăn kèm Cháo lá dứa dẻo thơm sánh mịn, chan thêm ít nước sốt đậm đà mằn mặn, cay cay ngon lành khó cưỡng!
Cháo Ếch Singapore là món ăn được du nhập khá thành công vào Việt Nam, khi mà bạn có thể dễ dàng tìm thấy từ nhà hàng sang trọng đến các quán ăn bên đường! Mỗi nơi mỗi vị, mỗi người mỗi sở thích, nhưng Cháo Ếch tại Founder may mắn được nhiều thực khách yêu mến với vị sốt vừa miệng không đắng hậu, và Cháo lá dứa đặc trưng không quá loãng khi hòa cùng với sốt Ếch!
Cháo Ếch là món ăn không những thơm ngon, lại còn bổ dưỡng, thích hợp với cả người lớn lẫn trẻ nhỏ. Vì thịt Ếch tính mát, thường được sử dụng như một bài thuốc ẩm thực với các công dụng sau:
– Hỗ Trợ Giảm Cân Hiệu quả với hàm lượng chất béo thấp
– Chữa Suy Nhược ở trẻ em, đầy bụng, ăn không tiêu
– Giúp tăng cường sức khoẻ của não bộ
– Bổ sung một lượng Kali lành mạnh cho cơ thể, làm giảm huyết áp và giúp tăng cường cơ bắp

Fresh & firm Frog meat in aromatic savoury sauce, mix with thick and full of Pandan flavour Porridge create an amazing unforgetable taste! Singapore Frog Porridge is kind of famous in Vietnam these several years. You will find it pretty easy to enjoy them from the luxury restaurants to street food stalls. Each place has their own style, it depends on customer’s taste to decide which one is their favourite. Fortunately, Singapore Frog Poridge at Founder Bak Kut Teh Vietnam please a major group of customers. We are well-known for the significant pandan porridge, which won’t become a diluted solid after mix with a non-bitter flavourful sauce.
Beside, Frod meat is also known as a traditional medicine, which has many health benefits, such as:
– Contain high protein but less fat, may consider for a diet.
– Prevent Asthma and Heal wounds quickly
– Has a role in enhancing Enzymes function and Boost energy
– Good source of Omega-3 fatty acids, promote brain health
– Provide ample amount of potassium, helps to lower blood pressure and builde strong muscles

(M) 158,000đ

(L) 258,000đ